Ingatlanosok kíméljenek

Adott egy XVI. kerületi budapesti lakás. Adott egy kedvezőtlen gazdasági környezet. Adott egy csapat dögkeselyűként lecsapó, hihetetlen összegeket elkérő ingatlanos - és adott az elhatározás, hogy kitesszük a táblát: Ingatlanosok kíméljenek. Csakazértis. Mert a lakásnak mennie kell.

Linkblog

Friss bejegyzések

Egyszer volt, hol nem volt...

2011.02.18. 17:45 - Fuckup_with_marmelade

Címkék: kezdetek

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lakás. A tulajdonosai az ingatlanpiac fénykorában megvették, átalakították, belakták, szerették, csinosítgatták. Nem sokkal később két pici tulajdonos is költözött a lakásba, és a lakás hirtelen szűk lett. Hiába is szerették, eldölt. Mennie kell. 

Egy dologgal nem számoltak: eszükbe sem jutott, hogy a hatalmas fellendülés után akár össze is dőlhet a piac. Nem volt már államilag támogatott lakáshitel, szocpol, magasabb önerő is kellett, ráadásul a kilakoltatási moratóriumnak köszönhetően a vevőjelöltek is mind az ingyen ingatlanra vártak. Arra, hogy álmaik lakását féláron, vagy még annál is olcsóbban megszerezhessék. Az árak leestek, egyre több lakáson jelent meg az eladó tábla - sikertelenül.

Itt a vége, fuss el véle.

Tudjátok mit? Inkább mégsem. A lakásnak mennie kell. Előbb vagy utóbb kell a pénz az álomházra, az üresen álló lakás pedig csak viszi a pénzt. Kiadni nincs értelme, nem lehet albérlőt kerülgetve lakást mutogatni, nem lehet elvárni, hogy ne lakja be teljesen, hogy rendet tartson. 

Mennie kell. Benyeljük az árzuhanást. Benyeljük a veszteséget. Eladjuk. Csakazértis! Egyedül!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanyista.blog.hu/api/trackback/id/tr302668209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása