Ingatlanosok kíméljenek

Adott egy XVI. kerületi budapesti lakás. Adott egy kedvezőtlen gazdasági környezet. Adott egy csapat dögkeselyűként lecsapó, hihetetlen összegeket elkérő ingatlanos - és adott az elhatározás, hogy kitesszük a táblát: Ingatlanosok kíméljenek. Csakazértis. Mert a lakásnak mennie kell.

Linkblog

Friss bejegyzések

Szerintetek?

2011.04.11. 16:04 - Fuckup_with_marmelade

Szerintetek el fogják nekem küldeni a TIPP-től a szerződésmintájukat?

Mondtam a pasinak (ő az akit anno ezer éve egyszer beengedtünk a lakásba, most meg kiszúrta a hirdetést és támad), hogy én most neki engedélyezem, hogy elküldje emilben az ajánlatukat, egyszeri alkalommal, ha érdekel akkor reagálok, de ne hívjanak mert harapok.

Szerintem nem fogja elküldeni...

Anno ezer éve pont ugyanez volt a beszélgetésünk vége: küldje el a mintát, én átolvasom, ha érdekel akkor jelentkezni fogok.

Azóta is küldi :)

(A vicces ebben igazából az, hogy ledöbbent az áron - TÉNYLEG csak ennyiért áruljuk? Akkor simán eladják, a jutalékukkal együtt még 12 milla alatt lesz az ajánlati ár, azonnal elmegy. Most adtak el egyet 12,8-ért a Szolnoki úton. Komolyan mondom, csak kíváncsiságból is belevágNÉK, ha... szóval ott a HA. Nem emlékszem a szerződésükre. Tényleg nem. Arra sem, hogy mik voltak benne a necces pontok. Voltak benne, nem is egy - ez 100%. A részletekre viszont nem emlékszem. Pont ezért lennék rá kíváncsi. Azt tudom, hogy ez a pasi volt az aki alig bírt feljönni a 4. emeletre a súlya miatt, és bizony elég foltos volt az inge. Nem volt túl megnyerő látvány. A mellette lévő nő pedig kifejezetten ellenszenves volt. Telefonban nem olyan gáz az ürge, élőben viszont... hááát... nem túl meggyőző. Minket 2mp. alatt elijesztett.)

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanyista.blog.hu/api/trackback/id/tr802817685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása