Ingatlanosok kíméljenek

Adott egy XVI. kerületi budapesti lakás. Adott egy kedvezőtlen gazdasági környezet. Adott egy csapat dögkeselyűként lecsapó, hihetetlen összegeket elkérő ingatlanos - és adott az elhatározás, hogy kitesszük a táblát: Ingatlanosok kíméljenek. Csakazértis. Mert a lakásnak mennie kell.

Linkblog

Friss bejegyzések

Tudjátok mit? Nesze nektek komolytalan hirdetés !

2011.04.02. 15:59 - Fuckup_with_marmelade

Címkék: budapest lakás olcsó eladó 16. xvi.

Ha már nem viszik a lakást, legalább szórakozok egy kicsit :)  (Könyörgöm, nyugtassatok meg, hogy ilyet nem ad fel ingatlanos... )

Add tovább :))))))))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na még mielőtt elszállnék... itt ez az állat jó lakás. Mert tényleg az.

Ráadásul még világos is. Jó, jó. Tudom, mindenki ezt állítja - na de mit lehet állítani egy déli és nyugati fekvésű lakásról? Világos. Pont.

Ráadásul ritka jó helyen van, a főváros legbiztonságosabb kerületében (keress rá!), a kerületnek is a városhoz legközelebb eső lakótelepén, közvetlenül Zugló határában.

Nagyon jó a közlekedés. 5 perc lassú, csigatempós séta, és ott a buszmegálló. Persze, lehetne közelebb is, de akkor hajnalban a HÉV zötyögésére ébrednél. 

A szomszédban ott figyel egy hatalmas kastély, ha szilveszterkor pezsgővel a kezedben kisétálsz a teraszra bármerre is nézel, tűzijátékot látsz. Naná. 4. emelet.


A rezsi alacsony, a fűtés egyedi, minden mérhető. A lakás tágas, nincsenek felső szomszédok, a többi szomszéd nyugis, csendes.

Ráadásul, ha esetleg gyerek is képbe kerül, a szomszédban bölcsi és ovi várja. JÓ bölcsi, JÓ ovi. Tudjuk, a mieink is oda járnak.

Mi szól az ellen, hogy megvedd? Szerintem semmi. Igaz, én elfogult vagyok.

Mi szól mellette? Pl. az ára. Az nagyon jó. Na meg a fekvése. Na meg a lakás. Beleszeretős!

Ideje, hogy körülnézz: http://egyenes.wordpress.com

Ha tényleg tetszik, gyere el, körbevezetünk! Sok szeretettel várunk!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanyista.blog.hu/api/trackback/id/tr572793902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fuckup_with_marmelade 2011.04.02. 16:49:12

Most hívott valaki, bearanyozta a hetem :))))))

Jön a hívás: megvan még a lakás? Megvan. Miben segíthetek.

Elég negatív volt a hangulat a túlvégen, kifejezetten támadóan jött a kérdés, hogy tényleg úgy néz-e ki a lakás a valóságban mint a képeken.

OK. teljesen pozitívan: Szerintem igen, megpróbáltuk a valóságot visszaadni - de jöjjön el, nézze meg személyesen.

Hirtelen fura hangsúllyal: Akkor Önök tulajdonosok?

Természetesen.

Hirtelen TELJES stílusváltás, a fura, támadó érdeklődő hirtelen halál barátságos, mosolygós érdeklődővé vált, ott lelkendezett, hogy ez milyen jó, mennyire örül.

Komolyan mondom, hogy bearanyozta a hetem.

6-ra jön megnézni a lakást.

Tippjeim szerint egy középkorú érdeklődőről van szó, úgyhogy rákérdeztem, hogy ugye tudja, hogy 4. emeleti a lakás. Tudja, persze. Mondom neki, hogy akkor jó, csak mert ez sok érdeklődőnél kimarad, ezért tisztáztam.

Még nem tudom, hogy mi lesz. Ha 6-ig lesz bébiszittyó (ld. a szüleim hazaérnek) akkor ketten megyünk megmutatni, ha nem, akkor csak az egyikünk.

Rákérdeztem, hogy mennyire zavarnák a gyerekek ha velük mennénk, elég őszintének tűnt a válasza, miszerint nem zavarnák.

Én mindenesetre mindig gyerek nélkül mutatok lakást... Ha a gyerekek is ott vannak akkor még a saját gondolatainkat sem halljuk - plusz ha valaki rühelli a gyerekeket akkor eleve negatívan áll majd a lakáshoz. (Persze ha szereti akkor emberközelibb lesz tőle... jó kis dilemma)

Fuckup_with_marmelade 2011.04.02. 19:31:23

Megnézte...

Összesítve: Nem. Első megnézett lakás, hirtelen felindulás (bár ha jól látom akkor maga a költözés az biztos), a régi lakással még kérdéses, hogy mi lesz, azt se tudja, hol szeretne igazából lakást venni - elvileg Zugló közelében, gyakorlatilag a JA-n is nézelődik (az meg IX. kerület). Zavaros.

Viszont rákérdeztem, hogy a fényképek mennyire fedik szerinte a valóságot. Állította, hogy teljesen. Szerintem is, de jó visszahallani.

Mondjuk jó volt, hogy pont most jártunk a lakásnál. Időközi választás lesz és épp jött az egyik párt jelöltje, hogy adjam neki a cetlim. Mi vagyunk nekik a biztos pont a házban, úgyhogy örültek, hogy összefutottunk. Mi is. Bírom a nénit, szívesen szavazok rá.

Fuckup_with_marmelade 2011.04.02. 23:59:59

Valami lehet egyébként a levegőben... a jó idő? Hirtelen megugrott a honlapom nézettsége. Na nem a blog miatt, innen mostanában max. napi 1-2 ember kattint át.

Csak remélni tudom, hogy ez egy előrejelzés, hogy nemsokára megugrik a kereslet.

Ma egyébként május végét jelöltük ki végső határidőnek, ha addig nem megy el, nem szórakozunk vele - hacsak nem dobnak ki időközben egy mindenkire vonatkozó kedvezményes hitelt.

Fuckup_with_marmelade 2011.04.03. 00:45:45

Banyek. 7!!! alkalommal töltötték le tegnap az adatlapot a .com-on.

Most lehet mondani, hogy nyugalom - de egy kifejezetten drága hirdetésnél ez brutál rossz eredmény. Főleg, hogy ma is csak egy komolytalan érdeklődő jött - így megkérdőjelezhető a hatékonysága.

Fuckup_with_marmelade 2011.04.03. 00:47:34

Ja. Természetesen újra képcsere. Nem xarozok a képekkel, simán benyomtam egyet a nappaliról. Tegnap egész nap egy fürdőszobai kép figyelt a hirdetésen, úgy tűnik nem jött be.


süti beállítások módosítása