Ingatlanosok kíméljenek

Adott egy XVI. kerületi budapesti lakás. Adott egy kedvezőtlen gazdasági környezet. Adott egy csapat dögkeselyűként lecsapó, hihetetlen összegeket elkérő ingatlanos - és adott az elhatározás, hogy kitesszük a táblát: Ingatlanosok kíméljenek. Csakazértis. Mert a lakásnak mennie kell.

Linkblog

Friss bejegyzések

Home Staging - avagy hogyan varázsoljunk 20e Ft-ért lakásból ékszerdobozt még mielőtt meghirdetnénk!

2011.03.24. 00:56 - Fuckup_with_marmelade

Nem kommentálom túl a dolgokat.

Kb. 20e Ft anyagköltséggel (kb. 20l festék, 1-2 kiegészítő amit később magunkkal viszünk) elkészült a nagy mű. Az igazi beleszeretős ékszerdoboz! A lakás, ami mindenki álma :) 

Kihangsúlyozom, hogy csak festéket és takarítószereket használtunk, a nappalira koncentrálva. A hálószobához és a fürdőszobához pedig hozzá se nyúltunk. Ott a fényképezés volt a lényeg.

Beszéljenek a képek. Hátha meggyőzik azokat akik szerint felesleges hozzányúlni egy eladó lakáshoz és felesleges akár 5 perc munkát is rászánni.

Nekik üzenem: ÉRDEMES! Már csak a látvány, na meg ennek a postnak a kedvéért is :)

Fuh. Mi meg a régi képekkel hirdettük a lakást. Nem csoda, hogy nem gyilkoltak érte az emberek.

Akkor íme néhány VOLT --> LETT kép :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanyista.blog.hu/api/trackback/id/tr612766878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fuckup_with_marmelade 2011.03.24. 01:51:58

Egyébként nézegettem ugye a -com-on a képeket. Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha ott fényképez az ingatlanos egy üres lakásban amiben tényleg nem laknak - vagy egy olyan lakásban ahogy gyönyörű rend van - miért kell le****nia a kabárját / táskáját egy marha feltűnő helyre és utána azt is lefényképezni?

Komolyan kérdezem. Több olyan képet is láttam ahol egyértelmű volt, hogy a tulaj szépen felkészült az ingatlanos fogadására - a képen viszont már meglehetősen zavaróan ott voltak az ingatlanos cuccai. Vagy mondjuk a pohár amiből az ingatlanost itatták (nagyon sok képen egyértelműen kivehető, hogy itt biza trakta volt).

Nico67_ 2011.03.24. 08:48:14

@Fuckup_with_marmelade:
Ez olyan apró finomság, amit sokan nem vesznek észre! Én néha direkt fotózom le a cuccaimat, hogy lássák, ott voltam. :-)))
Így nem érhet az a vád, hogy loptam valahonnan a képeket, és hogy a lakásban soha nem jártam.
Amúgy nincs annál idegesítőbb, amikor az általam készített fotók és alaprajz más ingatlanos hirdetésében tűnik fel. :-) És hidd el, ez nagyon sűrűn előfordul. Így néha még arra is figyelek, hogy a szerződésem az asztalon jól látszódjék. :-)))
Kivételt képeznek a kizárólagos szerződések lakásai, ott azért odafigyelek. :-)

Amúgy az asztalkán lévő régi tv helyett egy új lcd jobban illene a lakáshoz. Az nagyon belerondít az öszhangba, meg bumfordi.
Akkor inkább vigyétek onnan.
A napfényes képek szuperek lettek, itt lehet kicsi csalódás fogja érni a vevőjelöltet, nyílászáróügyileg.
A konyhabútor és előszoba olyan félig kész benyomást tesz rám, a pepita padlóburkolat, a hiányozó ajtók, így olyan mintha elfogyott volna a pénz a felújítás során. Így, hogy minden látszik, ellentétben van a szobákban található minimalizmussal.
A nappaliban található csillár szinte sugározza, hogy a legfelső emeleten vagyunk.

Szerintem vegyes lesz a kép. Van aki észre fogja venni az esztétikai tuningot és a hibákat fogja keresni, de biztos sokan lesznek akik beleszetretnek, és a "tiszta lakás- gondos tulaj" a vétel irányába tereli őket. Itt már csak az a kérdés, hogy a negatívumokat és hiányosságokat mennyire árazzák be.

Fuckup_with_marmelade 2011.03.24. 13:04:08

@Nico67_: Hmmmm... köszi! Akkor lehet, hogy elpakoljuk a TV-t (LCD-nk nincs, ritkán nézünk TV-t... ha meg nézünk akkor egy ezer éves 70 centisen)

Nincs véletlenül valakinek egy nem működő, kidobásra ítélt LCD tV-je dísznek? :)

Napfényes képek: a fényképezéskor kifejezetten SÖTÉT volt a lakás, jó ha néhány pillanatra besütött a nap... látnod kellene akkor amikor tényleg süt a nap. Most pl. durván napfényes. Ezért nyomatjuk annyira, hogy többször is jöjjön vissza valaki.

Ez egyébként egy szimpla, nem luxus lakás. Az ára is ezt tükrözi. Egyszerű - de olyan állapotban van, hogy ha valaki nem akar nyílászárócserét akkor azonnal beköltözhet, hozzá sem kell nyúlnia. Megveszi, él benne - és eladja. Vagy nem adja el. Aztán egyszer felújítja. Ennél az összes, nem Kerepesi útra néző lakás 1 millkóval drágább a környéken (legalább). A teljesen lepukkantak is. A Kerepesire nézők meg jellemzően mindig több millióval olcsóbbak mint a beljebb lévők. Ott valóban 10m körül forognak az árak ha jól látom - és még annyiért sem viszik el őket (nekem egyébként ez tűnik nagyon durvának).

Pepita padlóburkolat? A beépítettre gondolsz? Fotóboltoljam? :) Egyébként a beépített szekrénybe - polcrendszerbe eddig mindenki beleszeretett, megfogdosták, nézték, hogy mennyire masszív (nagyon), megkérdezték, hogy ezt ugye már mi csináltuk stb. Kifejezetten pozitív volt, hogy nincs tolóajtó :) Gondolom élőben sokkal jobban néz ki, más érzés. Ezt sajnos tényleg nem tudtuk visszaadni a képekkel. Igazából ha ott áll az ember, gardrobszoba hangulata van. Komolyan elgondolkoztam azon, hogy a végére rakok egy függönyt és tényleg gardrobszobát csinálok belőle.

Csillár: érdekes módon ebbe is beleszerettek többen is :) (kérdezték, hogy ugye ott hagyjuk).

Tényleg kiderül, hogy mi lesz. A kifestett lakást eddig ugye ketten látták és mind a két párnak nagyon tetszett. Ha benne van az ember akkor nagyon jó a hangulata. Ha kimegy a teraszra akkor meg ugye fák mindenhol.

Na majd meglátjuk. Ennél többet nem pakolunk bele - a TV-t azt mondjuk elpakoljuk a hálószobába és újra lefényképezzük. Még nem tudom mikor. Kiemelni csak áprilisban fogjuk a hirdetést, képekkel meg gondolom hétfőtől lesz fenn a comon.

A cél úgyis az, hogy felkeltsük az érdeklődést - akit meg érdekel úgyis megnézi. Utána meg eldönti, hogy mi a helyzet - ehhez viszont el kell jönnie, hogy megnézze.

tanár véni 2011.03.25. 10:17:50

a gardróbszobához csak annyit, hogy érdemes pár egyforma csini vállfát betenni, meg pár egyforma csini papírdobozt, sokkal rendezettebb hatása lesz.

Fuckup_with_marmelade 2011.03.26. 14:42:35

@tanár véni: Köszi! El fogom pakolni a dobozokat (ezekben poharak, római tálak stb. vannak, nehezen átdobozolhatók, azért tároljuk itt őket, hogy biztonságban legyenek - de akkor inkább elásom őket valahová). A vállfákat meg szépen berakom az egyik fiókba.


süti beállítások módosítása