Ingatlanosok kíméljenek

Adott egy XVI. kerületi budapesti lakás. Adott egy kedvezőtlen gazdasági környezet. Adott egy csapat dögkeselyűként lecsapó, hihetetlen összegeket elkérő ingatlanos - és adott az elhatározás, hogy kitesszük a táblát: Ingatlanosok kíméljenek. Csakazértis. Mert a lakásnak mennie kell.

Linkblog

Friss bejegyzések

Éljen a bolhapiac :)

2011.04.10. 12:38 - Fuckup_with_marmelade

Állat. Ma ismét hozzájutottam egy gyönyörű Chewbaccához :) Kemény 100Ft volt, Hasbro.

Imádom ezeket. Legutóbb 50 pénzért vettem egyet, ami az e-bayen átszámítva 7-8 e Ft körül szokott elkelni. A mostani darab nem tudom mennyit érhet, de 100Ft-ért nem volt rossz vétel :) (a kép csak illusztráció, az általam beszerzett darab sokkal jobban néz ki :)

Igazából pont azért mentem ki az Erzsébet ligetbe a bolhapiacra, mert Star Wars cuccokra vadásztam (szigorúan a 80-as évekből). Ez is jó kör volt :)

Vettem még egy kisebb zsák kinder cuccot is, azok is fillérekbe kerültek, volt köztük egy csomó még megboldogult ifjúkoromból. Teljesen jó állapotban.

Én mondjuk csak hobbiból gyűjtögetek, a végén a gyerekek karmai közé kerül a nagyja (na jó, szigorúan a nem szétszedhető darabok), de szeretek ilyen kacatokat válogatni. Szeretem a bolhapiacokat is. A vaterát már nem annyira, ott azért ha megjelenik valami értékes, azonnal le is csapnak rá - igazi kincset az ember csak az ilyen pici vásárokon talál.

Ez ráadásul gyerekkel is élvezhető, fillérekért felturbóztuk az egyik játékukat (nagy korongok bevagdosva - még a mi gyerekkorunkban volt nagy klasszikus, de újra elkezdték árulni), utána átmentünk a játszótérre és motorozhattak egyet a Ligetben. Jó napjuk volt. Élvezték.

A Kolompos táncházat már kihagytuk, talán majd legközelebb...

Hát ezért is jó ebben a kerületben élni :) Mindig történik valami érdekes (egyébként tegnap pont a repülőtéren volt nagyon jó program, ha nem mentünk volna a Construmára akkor oda mentünk volna).

(Ui: Mindenesetre ha valakinek lenne esetleg egy feleslegessé vált kinder-gyűjteménye, ne fogja vissza magát:) Bármekkora mennyiség elfér nálunk, sok szeretettel várjuk a kis menekülteket :))))
 

usoPreviewPopup

 

usoPreviewPopup
 

usoPreviewPopup
 

usoPreviewPopup
 

usoPreviewPopup
 

usoPreviewPopup
 

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanyista.blog.hu/api/trackback/id/tr212814016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fuckup_with_marmelade 2011.04.10. 14:32:02

Fú vazze... feldobtam valamit a Vaterára amit a szüleim ki akartak dobni, 1Ft-ról indítottam, még 1,5 óra van a lejáratig és már 20e-n áll. Talált pénz :) (persze a szüleimnek - azt hiszem most kezd nekik is lekoppanni, hogy ami nekik felesleges lom, az másnak kincs... úgyhogy most nagyon lelkesek :) )


süti beállítások módosítása