Ingatlanosok kíméljenek

Adott egy XVI. kerületi budapesti lakás. Adott egy kedvezőtlen gazdasági környezet. Adott egy csapat dögkeselyűként lecsapó, hihetetlen összegeket elkérő ingatlanos - és adott az elhatározás, hogy kitesszük a táblát: Ingatlanosok kíméljenek. Csakazértis. Mert a lakásnak mennie kell.

Linkblog

Friss bejegyzések

Home staging 3 - napi jelentés

2011.03.11. 22:40 - Fuckup_with_marmelade

Tegnap kifestettük a nappalit és befejeztük az előszobát. 

Döbbenet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi bajunk volt eddig a fehérrel??????? 

Hihetetlen a hatása.

Még nagyon steril, de mintha nem is ugyanaz a lakás lenne. Tiszta, tágas. Pedig semmit sem csináltunk, csak fehérre festettük.

Elkészültek a függönyök is (pillanatok alatt elkészültek, úgy tűnik, profi géppel tényleg könnyen megy a varrás), a maradék anyagból a párnahuzatokat is sikeresen legyártottam. Sima "boríték" stílusúak, azt pillanatok alatt legyártja az ember - viszont jól néznek ki. Nagyon jó ez az anyag. 300Ft körül lehetett métere, cserébe nagyon szép és masszív. Ha elkelt a lakás akkor jön velünk a következő lakásba. Vagy a gyerekszobába sötétítőnek (pont annyi anyag kell oda is mint a régi lakásba... most 26nm-es a szobájuk, egy nagy teraszajtós ablakkal és még egy kétszárnyú ablakkal). Ez a szoba tart vissza attól, hogy akár gondolati szinten is elkezdjek visszavágyni a régi lakásba. 26nm vs. 12nm. És ez csak a gyerekszoba. 

Holnap a konyha jön. Leszereltük a szagelszívót, jobb lesz neki is fehéren. Majd felrakok néhány képet a falra, az ellensúlyozza az ürességet. 

Elég jól haladunk, már csak néhány apróság van hátra - és a bútortologatás. A konyhával max. 1 óra alatt végez az ember (na jó, maszkolással, takargatással, utólagos takarítással legyen 2).

Úgy tűnik azonban, hogy a festékre szánt 4e Ft-os keretet túlléptük (újabb doboz Héra). Nem hiszem, hogy túl sokat használnánk az új dobozból, max. a maradékból kifestjük a lépcsőházat.

Hát itt tartunk. Képeket csak akkor teszek fel, ha már elkészültünk :)

Egyébként tényleg az a ledöbbentő, hogy mininmális erőbedobással mi minden hozható ki egy ilyen lakásból. Az, hogy eltűnt a dobogó nagyot dobott a lakáson. Valóban mennie kellett. Igaz, így olyan "hétköznapi" lett az egész, de pont ez volt a cél. Az nem volt túl szerencsés, hogy mondjuk 1 embernek tetszett, mindenki más meg azon gondolkozott, hogy hová is tenné az étkezőasztalt - mert el se tudta képzelni. Az, hogy mi hogyan oldottuk meg, senkit sem érdekelt. Hiszen neki már van asztala, azt szeretné berakni jövendőbeli otthonába.

Lepucoltuk a lakást - a színek se fogják vissza az érdeklődők fantáziáját. Meglátjuk milyen visszajelzést kapunk.

Az ajtó nélküli nappali marad. Pedig az is megosztó. A fiataloknak tetszik, modernné teszi a lakást. Az idősebb korosztály azonnal azon agyal, hogyan tudna ismét ajtót varázsolni a kibontott fal helyére.

Majd csak kiderül. Nemsokára meghirdetjük a lakást és kirakjuk az ablakokba az eladó táblát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanyista.blog.hu/api/trackback/id/tr812732196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása