Ingatlanosok kíméljenek

Adott egy XVI. kerületi budapesti lakás. Adott egy kedvezőtlen gazdasági környezet. Adott egy csapat dögkeselyűként lecsapó, hihetetlen összegeket elkérő ingatlanos - és adott az elhatározás, hogy kitesszük a táblát: Ingatlanosok kíméljenek. Csakazértis. Mert a lakásnak mennie kell.

Linkblog

Friss bejegyzések

Egy kis statisztika - a látogatók majdnem 50%-át a gugli hozza...

2011.02.24. 23:06 - Fuckup_with_marmelade

Ma megint alacsony volt a honlap látogatottsága. Kezdek hozzászokni.
 

Este 11-ig 17 alkalommal töltötték le a nyitólapot, ebből hétszer mentek tovább a galériára, egy látogató lehetett összesen aki az összes aloldalt végigklikkelte.

A legérdekesebb viszont a hivatkozók listája.

10 hivatkozó (referrer) szerepel a honlap statisztikái között, ebből összesen 5 jött az ingatlan.com-ról. Röhej. Kiemelt hirdetésről beszélünk. Lehet, hogy arrafelé senki sem érti a Vaderes viccet? Nemáááááár...

Update! Éjfél után frissítették a statisztikát: az ingatlan.com-on 50%-al nőtt az adatlap látogatottsága az elmúlt napokhoz képest amióta felraktam a "hülyeképet".

A maradék 5-ből 4 a google segítségével talált rá a honlapomra (olcsó lakást illetve kerületi lakást keresve), egy pedig a másik honlapomról jött át (ez nem igazán számít).

Ha így megy tovább lassan eljutok oda, hogy jobban megéri hátradőlni, cikkeket írni a lakás honlapjára (google találati listára optimalizálva), mindenhová beküldeni a honlap linkjét és kihagyni a fizetős site-okat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanyista.blog.hu/api/trackback/id/tr642688762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása