Ingatlanosok kíméljenek

Adott egy XVI. kerületi budapesti lakás. Adott egy kedvezőtlen gazdasági környezet. Adott egy csapat dögkeselyűként lecsapó, hihetetlen összegeket elkérő ingatlanos - és adott az elhatározás, hogy kitesszük a táblát: Ingatlanosok kíméljenek. Csakazértis. Mert a lakásnak mennie kell.

Linkblog

Friss bejegyzések

Nem frissít az ingatlan.com

2011.02.21. 10:46 - Fuckup_with_marmelade

Update: Frissített... 

***

Nem értem. Elvileg éjfél után frissítik a statisztikát, de most semmi.

Pedig kíváncsi lennék. Tegnap rekord mennyiségű látogató jött a honlapomra, 15-en az ingatlan.com-ról, ketten a gugliból (céltudatos rákereséssel jöttek, egyik kifejezetten a házszámra keresett rá). 

A honlapot 38 alkalommal nyitották meg, a galériát 23 alkalommal nézték meg. Az elérhetőségemre négyszer kattintottak. Összesen 84 oldalletöltés volt - ami egyszerűen nagyszerű.

Na de miért nem hívnak? Kik nézegetik ilyen intenzíven a honlapom? Ha nem érdekli őket a lakás, miért nézik meg az elérhetőségem? Ha érdekli őket akkor pedig miért nem jönnek és nézik meg személyesen is? Vagy ennyire unatkoznak az emberek és unalmukban lakásokat nézegetnek a neten? Lehetséges. 

Már csak az a kérdés, hogy megéri-e a kb. havi 15e ft hirdetési költség az árát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanyista.blog.hu/api/trackback/id/tr862676549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fuckup_with_marmelade 2011.02.21. 12:53:38

Frissített... nem is jöttek sokan, csak 43 alkalommal nézték meg az adatlapot. Ahhoz képest viszont jó az átkattintási arány.


süti beállítások módosítása